Samenwerken maakt ons sterker!

We hebben door de jaren heen veel contact gelegd met andere bedrijven. Hieronder vallen organisaties, bedrijven die panden verhuren, maar ook architecten en aannemers. We hebben hier met opzet voor gekozen. Wij hebben een visie en die visie is het verbeteren van de woonomstandigheden in Nederland. Dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Door de handen ineen te slaan met andere bedrijven, vergroten we niet alleen ons bereik. We zorgen er ook voor dat er meer gedaan kan worden binnen minder tijd en dat is waar de echte winst ligt. Hoewel lang niet iedereen het doorheeft, is het namelijk hoog tijd dat er stappen gezet worden en dit moet op korte termijn gebeuren. Doen we dit niet, dan slaat de overspannen woningmarkt door, schieten de prijzen opnieuw de lucht in en ontstaat er een situatie waarin verschillende Nederlanders niet langer een dak boven hun hoofd hebben. En dat kan nooit de bedoeling zijn.

Hoe samenwerken zorgt voor groei

Wij hebben als architecten kennis van de opzet van gebouwen. De manier waarop zij optimaal gebruikt kunnen worden, de manier waarop zij in te passen zijn in een bestaand landschap en de materialen die gebruikt moeten worden om het duurzaam te maken. Maar we kunnen dit niet zelf bouwen. Daarom werken we samen met aannemers, timmermannen, metselaars en elektriciens. Ook zijn we onlangs samen gaan werken met groothandels die materialen en gereedschappen kunnen leveren en die een compleet huis in kunnen richten. Op dit moment zijn we ook in gesprek met landschapsarchitecten. Dit zijn mensen die we in willen zetten voor het inrichten van tuinen en speelvelden. De samenwerkingen zorgen ervoor dat we complete projecten op kunnen pakken van A tot Z. Niet alleen wanneer er een huis gebouwd moet worden, maar ook wanneer er een complete woonwijk neergezet moet worden binnen weinig tijd.
Op die manier komen we dichtbij de invulling van onze visie en doelstellingen. Maar we kunnen altijd meer partners gebruiken die ons helpen bij het realiseren van betere woningen waar mensen écht willen wonen. Op die manier weten we zeker dat we een duurzame toekomst kiezen. Het duurzame oogmerk is overigens wel van enorm belang voor ons. We willen dat er groen in de woonwijken te vinden is, dat er zo weinig mogelijk energie verloren gaat en de mensen op de best mogelijke manier in hun nieuwe woningen kunnen wonen. Dat zorgt ervoor dat we meer eer hebben van ons werk.

Contact opnemen

Wil je partner worden of heb je vragen over de manier waarop wij werken? Je kunt altijd bij ons op kantoor langskomen tijdens de kantooruren. We raden je wel aan om even een afspraak te maken zodat we ook zeker weten dat we je kunnen ontvangen. Een afspraak maak je per mail of per telefoon. Heb je andere vragen, dan kun je altijd via de mail contact opnemen of het contactformulier invullen zodat we zo snel mogelijk kunnen antwoorden tijdens de kantooruren op werkdagen. Tijdens de weekenden worden telefoon en mail niet beantwoord.

Nederland in beweging door groei

Laten we contact opnemen!