Nieuwe locatie voor Reststoffenverwerking bij FloraHolland Aalsmeer

Op het terrein van FloraHolland Aalsmeer is de nieuwe huisvesting van de afdeling Reststoffenverwerking en de werkplaats afdeling Uitvoering in gebruik genomen. De nieuwe locatie past binnen het vlekkenplan van het veilingterrein, maar was ook noodzakelijk vanwege de verouderde werksituatie en de wens om een koelcel te vergroten. ConsortArchitects verzorgde het projectmanagement van de renovatie en het ontwerp voor de herinrichting. De nieuwe locatie is uitgevoerd volgens de nieuwe stijl die ConsortArchitects voor FloraHolland Aalsmeer heeft vastgelegd. Strak vormgegeven met metaalkleurige beplating en een praktische plattegrond voor de logistiek. FloraHolland is op professionele en milieubewuste wijze bezig met het verwerken van reststoffen. De afdeling Reststoffen in Aalsmeer verwerkt zo’n 11.000 ton karton per jaar. 

Nieuwe locatie voor Reststoffenverwerking bij FloraHolland Aalsmeer